Saltar apartados

Acadèmics hispanomexicans analitzen en la UA els drets humans en el segle XXI

 

Alacant, 11 de juny de 2014

Emigració, dret alimentari, drets socials i diferents casos sobre desapareguts són els quatre eixos sobre els quals s'ha desenvolupat el Seminari Internacional sobre els Drets Humans en el segle XXI. Experiències Mèxic-Espanya, que s'ha celebrat al llarg del dia en la sala de juntes de la Facultat de Dret de la Universitat d'Alacant. Experts mexicans de l'estat de Coahuila, membres del govern, el Congrés de l'Estat o del Tribunal Superior de Justícia i acadèmics de diferents universitats espanyoles i mexicanes s'han donat cita per a analitzar i fer una posada en comú dels temes que més preocupen en matèria de drets humans. Organitzades pel Departament d'Estudis Jurídics de la UA, l'acte inaugural ha comptat amb la presència del vicerector de Relacions Internacionals i Cooperació, Juan Llopis, i el degà de la Facultat de Dret, Pedro Femenía.

El catedràtic de la Universitat Complutense de Madrid, Carlos de Cabo, ha sigut l’encarregat de contextualitzar la jornada amb la lliçó inaugural sobre “El sujecto y sus derechos desde la perspectiva histórica contemporánea”. Catedràtics com José Asensi i Manuel Atienza, de la Universitat d'Alacant, han pronunciat les conferències en una jornada que ha comptat amb l'assistència de prop d'una trentena de professionals, docents i acadèmics vinculats amb el constitucionalisme i els drets humans.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464