Saltar apartados

El Parc Científic d'Alacant organitza una sessió informativa sobre l'empresa de base tecnològica BIOFLYTECH

Oportunitat d'inversió Bioflytech

 

Alacant, 9 de juny de 2014

El pròxim dimecres 11 de juny, a les 19 h, tindrà lloc en la Seu d’Alacant una sessió informativa sobre l'empresa de base tecnològica UA Bioflytech. La trobada, organitzada pel Parc Científic d'Alacant, té com a objectiu explicar als possibles interessats les línies de negoci de l'empresa, perspectives i oportunitats específiques de participar com a inversors en aquesta iniciativa.

L'acte estarà presidit per Joaquín Marhuenda, director del Parc Científic d'Alacant i el principal promotor de l'empresa, i el Dr. Santos Rojo, director del Departament de Ciències Ambientals i Recursos Naturals de la Universitat d'Alacant.

 

 

Informació sobre Bioflytech SL

Bioflytech SL és una empresa de base tecnològica de la Universitat d'Alacant. Naix l'any 2012 en el si del grup de recerca Bionomia, Sistemàtica i Recerca Aplicada d'Insectes de la mateixa Universitat. Des de llavors Bioflytech ha estat seleccionada entre les 10 millors empreses emergents d'Espanya (Premi Jove Empresa Innovadora 2012) i ha rebut diferents premis pel seu caràcter innovador (Impuls UA, Rotary Club Alacant-Port, FUNDEUN, etc.).

L'empresa es dedica a la recerca i desenvolupament de tecnologies i productes relacionats amb la cria artificial d'insectes. La producció massiva d'insectes constitueix una solució biotecnològica nova i sostenible que pot solucionar problemes en una àmplia gamma de sectors com el de l'alimentació animal, la valorització de subproductes agroalimentaris, la biodegradació de residus, o el dels biocombustibles. Bioflytech col·labora amb organitzacions com la FAO o la Comissió Europea en el desenvolupament d'aquesta nova indústria, amb un lideratge evident en algunes àrees de desenvolupament fonamentals.

Per a rebre la invitació formal, així com documentació per a la sessió informativa, sol·liciteu-ho per favor en la següent adreça.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464