Saltar apartados

L'escriptora de la Universitat d'Alacant, Eva García, confessa "estar vivint el seu somni"

En una visita al rector, Manuel Palomar, per a presentar-li la seua última novel·la

Alacant, 13 de juny de 2014

Després de l'èxit mundial del seu primer treball, La saga de los longevos, amb el qual ha aconseguit batre tots els records de vendes d'un autor espanyol en la plataforma Amazon -amb més de 25.000 vendes-, Eva García Sáez de Utruri ha tornat a la càrrega, aquesta vegada, sota el segell de Planeta. “L’escriptora de la Universitat d'Alacant”, com ja assegura entre bromes que la identifiquen en molts fòrums, s'ha reunit aquest matí amb el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, en una visita de cortesia per a presentar-li la seua última novel·la, Pasaje a Tahití.

Diplomada en Òptica per la Universitat d'Alacant, institució per a la qual treballa des de fa 11 anys, Eva García ha canviat els lligalls i volums de la Biblioteca General de la UA per una faceta literària que transcorre “entre promocions, viatges i xarxes socials”. L'autora, que confessa “que malgrat el cansament acumulat” està “vivint un somni”, reconeix sentir-se molt recolzada per la institució, a la qual ha sol·licitat una excedència temporal i amb la qual manté una estreta relació. Palomar s'ha mostrat interessat pel procés creatiu de l'autora i, en al·lusió al passat literari d'alguns membres de la seua família, ha lloat “l’ineludible gen literari” de l'escriptora.

Intrigues, amors impossibles, viatges, tragèdies, paradisos exòtics, ambicions, traïció..., amb tots els ingredients per a convertir-se en un nou èxit de vendes, Pasaje a Tahití conta l'origen de l'imperi de les perles conreades de Manacor a través de l'apassionant història de dos germans mallorquins i els seus hereus. La novel·la eixirà en breu en les traduccions a l'alemany i a l'anglès.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464