Saltar apartados

La UA acull una jornada de divulgació d'Enginyeria Química per a estudiants de secundària

 

Foto dels premiats en el VI Certamen de Projectes Educatius d'Enginyeria Química.

 

Alacant, 9 de juny de 2014

Amb l'objectiu de promoure i desenvolupar l'interès d'estudiants de secundària per les matèries científiques, la Universitat d'Alacant va acollir, divendres passat 6 de juny, una jornada de divulgació d'Enginyeria Química en la qual, presidida per la vicerectora d'Estudiants, Nuria Grané, es van lliurar els premis del VI Certamen de Projectes Educatius.

En aquesta edició es van presentar un total de 15 projectes de deu centres i se’n van premiar tres en format oral i tres presentacions en format pòster. La jornada va comptar amb l'exhibició d'experiments fets per l'alumnat de 3r i 4t d’ESO.

Amb aquesta iniciativa, des de la Universitat d'Alacant es fomenta el coneixement de la implicació de l'Enginyeria Química en els diferents camps d'activitat de les societats modernes, així com el paper d'aquesta disciplina de cara al desenvolupament de tecnologies netes i renovables, i a la conservació del medi ambient.

Així mateix, el Certamen de Projectes Educatius d'Enginyeria Química potencia el desenvolupament d'habilitats transversals de comunicació oral i escrita, el sentit crític i la capacitat per a treballar en equip dels estudiants com a eina de suport per a tractar els estudis de batxillerat i, posteriorment, universitaris.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464