Saltar apartados

La Universitat d'Alacant acull la gala de lliurament dels Premis Alce 2014

Alacant, 11 de juny de 2014

El pròxim divendres 13 de juny a les 19 h, el Paranimf de la UA acollirà la gala de lliurament dels Premis Alce en la qual es donaran a conèixer els guanyadors en les 22 categories de creativitat publicitària proposades per a enguany: Marques i logos, Identitat corporativa, Arts gràfiques, Embalatges, Espots, Ràdio, Mitjans impresos, Màrqueting directe, Publicitat exterior, Esdeveniments, Street màrqueting/Màrqueting de carrer, Estands i espais comercials, Publicitat en punt de venda, Web, Comerç electrònic, Xarxes socials, Campanya global en línia, App per a suports mòbils, Campanya global, Autopromoció, l'Alce d'Honor i Joves Creatius.

Enguany, com a novetat, s'hi ha inclòs una nova categoria, concretament la modalitat App per a suports mòbils, amb l'objectiu de donar visibilitat als nous mitjans i suports publicitaris que van sorgint en els últims temps.

Segons els organitzadors, els Premis Alce 2014 són la gran festa de la creativitat de la província d'Alacant i “els guanyadors d'aquesta edició es donaran a conèixer en una gala plena de sorpreses i gens supersticiosa”. La gala estarà impregnada dels detalls de la campanya d'enguany que porta per missatge “No és qüestió de sort si és creatiu”. Els Premis Alce es resisteixen a la mala sort que pot implicar el fet de ser la 13a edició. Per això, en l'esdeveniment es podrà gaudir d'una creativitat en la qual es prendran com a aliades totes aquelles coses que suposadament atrauen la mala sort: el color groc, el gat negre, la sal vessada, l'espill trencat i fins i tot passar per davall una escala.

La gala estarà oberta a tot el públic de forma gratuïta, prèvia inscripció.

L'Associació d'Empreses de Publicitat de la Província d'Alacant 361º pretén amb aquests premis reconèixer la tasca de creatius i publicistes, i motivar-los a celebrar amb molt de talent els seus triomfs. A més, abans de l'esdeveniment es podrà visitar l'exposició de peces que participen en el concurs. En aquesta ocasió serà en un recinte molt especial a l'aire lliure, la plaça d'Europa, al costat del Paranimf. Una vegada finalitzat l'acte de lliurament de premis tindrà lloc el tradicional sopar (prèvia inscripció i pagament de 30 euros) a les 21.00 h, on la protagonista serà una pantalla gegant en la qual es podrà gaudir del primer partit de la Selecció Espanyola en el Mundial de Futbol de Brasil contra Holanda.

El jurat dels Premis Alce 2014 està integrat pel president, Ricardo Pérez, soci fundador de Ricardo Pérez i Asociados; Rafael García-Plata Fernández, president d'Alcandora Publicidad; Miguel Gómez Aleixandre, fundador i director executiu de Zinia Business; Pep Sempere reconegut dissenyador i fotògraf i Christian Fortanet, professor col·laborador de la Universitat d'Alacant i secretari en l'Associació Valenciana de RSE (Acció Responsable).

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464