Saltar apartados

La Universitat Permanent celebra el final de curs amb un Acte de Clausura i la posada en escena de l'obra teatral "La memoria de los objetos"

La UPUA ja ha obert el període de preinscripció per al pròxim curs acadèmic 2014/2015

 

Alacant, 11 de juny de 2014

Amb dramatúrgia i direcció de Pascual Carbonell, el grup de teatre de la Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant representa demà dijous 12 de juny l'obra teatral “La memoria de los objetos”, en el Paranimf a les 20 h, amb entrada gratuïta amb invitació (recollida en el Punt d'Informació Cultural del MUA, MIC). La representació d'aquesta obra forma part dels actes de final de curs programats per la UPUA. L'acte oficial de clausura tindrà lloc el divendres 13 de juny a les 18 h en la sala d'actes de l'Aulari II amb la conferència magistral "La Antártida y la Universidad de Alicante" a càrrec d'Alfonso Ángel Ramos Esplá, catedràtic del Departament de Ciències del Mar i Biologia Aplicada. L'acte institucional serà presidit per la vicerectora d'Estudis, Formació i Qualitat, M. Cecilia Gómez, qui estarà acompanyada per la directora de la UPUA, Concepción Bru i la presidenta de l'Associació d'Alumnes i Exalumnes de la UPUA, M. Luisa Mataix.

La Universitat Permanent ja ha obert el període de preinscripció per al pròxim curs acadèmic 2014/15 (fins al 20 de juny) amb un programa provisional que inclou 155 assignatures agrupades al voltant de cinc àrees de coneixement: Humanitats, Ciències Experimentals, Salut i Acció Social, Ciències Socials i Informàtica, Imatge i So.

Més informació

 

La memoria de los objetos

En un rastre, un d'aquells mercats ambulants, Eleuteria (Elu), ven els seus objectes usats, gastats, vells. Darrere de cada objecte hi ha una història: la història de la transició del nostre país viscuda per cadascun dels protagonistes, éssers anònims que van patir, van riure, es van enamorar i van viure una època en la qual tot estava per estrenar. La història pretén traslladar la idea que els nostres majors “no són objectes de segona mà, usats, gastats, vells: tenen molt a dir sobre el que ens passa. Hem de parar-nos a escoltar-los, perquè les seues històries són part de la nostra història. I ningú millor que ells per a contar-les”.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464