Saltar apartados

Magistrats i professors debatran sobre la jurisdicció mercantil en el VII fòrum organitzat per la UA

 

Alacant, 12 de juny de 2014

Amb l'objectiu d'incentivar el debat entre la Universitat i la Judicatura, la Universitat d'Alacant inicia aquesta vesprada el VII Fòrum de trobada de Jutges i Professors de Dret Mercantil, que se celebra en l'edifici Porta Ferrisa, carrer Jorge Juan 21 (Alacant), fins demà divendres, dia 13 de juny.

El Fòrum és una trobada entre professors universitaris i magistrats sorgida en una iniciativa conjunta i que gaudeix d'una consolidada trajectòria, ja que se celebra des de fa set anys amb un creixent èxit d'assistència i participació i resultats que les dues parts consideren “molt satisfactoris”.

Segons els organitzadors, “l’èxit del Fòrum resideix en el seu plantejament i format, que és inalterable des de la primera edició, i que estimula la generació del debat entre magistrats i professors sobre les qüestions que presenten més rellevància i és d’aplicació pràctica en la jurisdicció mercantil”. S'aconsegueix, d'aquesta manera, una combinació de les dues perspectives, la judicial i l'acadèmica, que permeten fer una completa anàlisi de cadascun dels temes objecte d'estudi.

Anàlisi econòmica i decisions judicials, Dret de societats o propietat intel·lectual són algunes de les qüestions que s’hi tractaran seguint el format de les edicions precedents, estructurades en quatre presentacions curtes desenvolupades per un professor universitari i per un magistrat i amb un ampli debat posterior.

La celebració d'aquesta trobada és possible gràcies al suport d'institucions jurídiques i econòmiques que faciliten el progrés científic donant suport a la difusió dels coneixements i reflexions dels participants en aquest. Dirigit per la catedràtica de Dret Mercantil, Esperanza Gallego, està organitzada pels departaments de Dret Mercantil i Dret Processal de la Universitat d'Alacant, la Fundació per a la Magistratura i Escola de Pràctica Jurídica de la Universitat d'Alacant.

 

Per a més informació

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464