Saltar apartados

La Universitat d'Alacant rebrà el Premi a la Igualtat en la primera edició dels Premis Angie Simonis

Convocats per l'associació Diversitat LGTBI, premiaran també Rodríguez Zapatero i Amnistia Internacional

 

Alacant, 7 de maig de 2014

La Universitat d'Alacant rebrà el Premi a la Igualtat en la primera edició de Premis Angie Simonis que convoca l'Associació Diversitat LGTBI d'Alacant. Al costat de la institució acadèmica, rebran guardons l'expresident del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, en la categoria de Llibertats i Drets Civils i l'ONG Amnistia Internacional, en la de Lluita contra la discriminació. Els premis, denominats així com a homenatge a l'activista morta Angie Simonis, expresidenta del col·lectiu LGTBI, pretenen reconèixer la trajectòria social en defensa de la igualtat i pels drets de les persones LGTBI, de persones, entitats i institucions.

L'associació Diversitat LGTBI, entitat pertanyent a la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Bisexuales i Transexuales FELGTB, va constituir aquests premis el passat mes de febrer en el congrés provincial celebrat en la Seu de la Universitat d'Alacant.

Juan David Santiago, secretari general de Diversitat, explica que “els premis pretenen consolidar-se com una cita anual d'aquesta associació per a reconèixer el seu treball en favor de la igualtat d'aquelles persones, institucions o entitats socials que s'han destacat pel seu compromís en la lluita en contra de la discriminació, de qualsevol tipus, però sobretot en l'àmbit dels drets LGTB”. A més, el secretari general de Diversitat assegura que serviran “per a donar visibilitat a la nostra realitat” i recordar que “l’homofòbia continua sent una realitat i forma part del nostre dia a dia, en les nostres famílies, en el carrer, en els centres escolars i llocs de treball. Volem demostrar que encara hi ha molt camí a recórrer per a eradicar aquestes actituds antisocials”. 

La cerimònia de lliurament dels premis tindrà lloc en la sala d'actes del Museu Arqueològic d'Alacant, el pròxim dissabte, dia 10 de maig de 2014, a les 18.00 h.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464