Saltar apartados

Xavi Castillo arriba amb "El Mono" al MUA

 

Alacant, 5 de maig de 2014

El Museu de la Universitat d'Alacant (MUA) acull demà dimarts 6 de maig, a les 19 h, la representació a l'aire lliure de “El Mono”, amb Xavi Castillo i Pot de Plom Teatre.

L'origen d'aquesta història es remunta a quan els integrants de Pot de Plom es van adonar que “amb l'excusa de la crisi, tot estava anant cap arrere molt de pressa i quasi sense adonar-nos-en” Cada vegada tenim més obligacions i menys drets com a ciutadans, la situació laboral s'assembla cada vegada més a la dels nostres avis o besavis, i els polítics, com si van ser senyors feudals, mai han de pagar per les seues responsabilitats i errors, afirma la companyia teatral.

Segons Pot de Plom, “estem vivint una gran mentida, i per a conèixer l'autèntica veritat d'allò que està passant, l'única opció és venir a veure l'espectacle. L'Apocalipsi ha arribat i només nosaltres podem donar-te les claus de la salvació”.

Les entrades, a 10 euros, es poden adquirir en InstantTicket, llibreria Compas i una hora abans en el MUA.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464