Saltar apartados

El rector rep l'equip de la Universitat d'Alacant que va guanyar la II Ryder Cup entre UMH i la UA

Alacant, 23 de maig de 2014

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, ha rebut en el seu despatx el capità i un dels jugadors que integren l'equip guanyador de la II Ryder Cup entre la Universitat Miguel Hernández i la Universitat d'Alacant, Vicente Martínez i Antonio Sirvent, respectivament.

La competició establia que en cas d'empat en finalitzar els 18 forats es resoldria per desempat, amb una ronda sobre els tres primers forats, circumstància que es va produir el dia de la competició i que va acabar resolent-se amb una ronda de desempat celebrada el passat 4 d'abril a Alenda Golf i que va acabar amb el triomf, per segon any consecutiu, de la Universitat d'Alacant. 

El capità, que va relatar al rector la crònica de la trobada, no va poder ocultar l'emoció de la competició, “prou perquè haja calat profundament el desig de continuar participant-hi en anys successius”, va assegurar, i va confirmar la predisposició de la direcció d'Alenda Golf per a continuar albergant-lo en l'últim trimestre dels anys senars.

Durant la reunió, en la qual Palomar va felicitar els jugadors per la gesta, van traspassar al rector la placa commemorativa del torneig, que estarà en territori de la Universitat guanyadora fins al pròxim campionat. En el mateix acte van lliurar un trofeu commemoratiu de la participació. 

 

Un poc d'història

La iniciativa de posar en marxa aquesta competició va sorgir de Font del Llop Golf Resort en 2011. La idea era crear una competició a l'estil de la Ryder Cup “competició de golf que es desenvolupa cada dos anys entre els professionals dels EUA i Europa- entre les universitats Miguel Hernández i la d'Alacant. A l'octubre de 2011 es va establir el tipus i característiques de la competició, amb un sistema de partides individuals i per parelles, i que enfronta membres de les dues universitats pel sistema de joc per forats (match play), entre sis equips de dos jugadors per bàndol i dotze rondes individuals. L'equip guanyador, que de moment ha sigut sempre la Universitat d'Alacant, seria el que obtinguera més de la meitat dels punts en joc.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464