Saltar apartados

La Universitat d'Alacant i LynxView signen un conveni de col·laboració en matèria tecnològica

Treballaran en projectes conjunts nacionals i internacionals d'innovació i desenvolupament

D'esquerra a dreta, Manuel Palomar, Patricio Martínez i David Ivorra David Ivorra, director general de LynxView i Manuel Palomar, rector de la Universitat d'Alacant

 

Alacant, 23 de maig de 2014

La Universitat d'Alacant i l'empresa LynxView han signat un conveni de col·laboració per a dur a terme activitats de recerca, divulgació i formació en l'àmbit de les TIC. La signatura protocol·lària va tenir lloc el passat 22 d'abril en el despatx rectoral i va comptar amb la participació del rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i el director general de LynxView, David Ivorra. Durant l'acte, tots dos responsables van manifestar l'interès de “treballar en el desenvolupament de projectes conjunts d'innovació i desenvolupament, tant a nivell estatal com europeu” i van anunciar que ja estan preparant dos convenis específics que els permetrà avançar en aquest sentit.

Manuel Palomar va incidir en la importància d'aquest acord i “en els beneficis mutus de l'associació amb empreses de l'entorn més immediat perquè permet enfortir els projectes i ser més ambiciosos en els resultats”. Per la seua banda, David Ivorra va ressaltar la importància del conveni marc de col·laboració, “que permet enllaçar el món acadèmic amb l'empresarial, donar eixida a projectes innovadors i oferir oportunitats laborals a l'alumnat de la Universitat d'Alacant”.

L’acte va comptar també amb l'assistència del professor Patricio Martínez Barco, investigador del Grup de Processament del Llenguatge i Sistemes d'Informació, pertanyent al Departament de Llenguatges i Sistemes Informàtics de l'Escola Politècnica Superior.

LynxView és una empresa consultora amb seu a Alacant formada per un equip jove d'experts en tecnologies de la informació i en business intelligence que proporcionen solucions d'integració i suport a les decisions de negoci.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464