Saltar apartados

El comissari provincial de la Policia Nacional visita la Universitat d'Alacant

D'esquerra a dreta, Pedro Femenía, degà de la Facultat de Dret, José Javier Cuasante, cap provincial del CNP i Manuel Palomar, rector de la UA.

 

Alacant, 27 de maig de 2014

José Javier Cuasante López, comissari principal, cap provincial d'Alacant del Cos Nacional de Policia, ha mantingut aquest matí una reunió de caràcter institucional amb el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar. La relació entre les dues institucions és molt fluïda, ja que des de fa més d'una dècada que fan cursos de formació conjunta en el marc dels Cursos d'Estiu Rafael Altamira i la Facultat de Dret. En aquesta ocasió, tots dos mandataris han posat en comú l'oferta formativa que duran a terme enguany, amb un curs dedicat a les ciències forenses aplicades a la recerca  i un altre que es titula Testificar davant un tribunal: habilitats de comunicació. Tant Cuasante com Palomar s'han mostrat molt satisfets per la temàtica escollida i per l'excel·lent acolliment que han tingut els cursos i han manifestat la seua intenció de continuar col·laborant en més accions de diferent índole.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464