Saltar apartados

El viceprimer ministre d'educació de Cuba, interessat en el model de transferència de recerca de la UA

 

Alacant, 30 de maig de 2014

El viceprimer ministre d'Educació de Cuba, José Saborido, ha visitat la Universitat d'Alacant per a conèixer de primera mà el seu model de transferència tecnològica i el projecte de Parc Científic, el qual el rector, Manuel Palomar, li va presentar durant la seua última visita al país del Carib el passat mes de febrer. L'objectiu, segons ha exposat en una reunió de treball mantinguda amb el Consell de Direcció, és tractar d'implantar-lo en la Universitat de Ciències Informàtiques de Cuba, en la qual treballen més de 2.000 especialistes. Saborido ha qualificat el projecte com a “formidable per a la utilització dels serveis i els resultats de les recerques”, així com per a estrènyer “les relacions amb el sistema empresarial”.

El rector ha recordat la quantitat de projectes que es mantenen amb diferents universitats cubanes, a través del Ministeri d'Educació Superior i el Projecte Havana. Es tracta de projectes de recerca en matèria d'urbanisme i òptica, principalment. En aquest sentit, tots dos mandataris han coincidit en l'interès de potenciar el desenvolupament de programes de formació i recerca conjunts. Manuel Palomar ha insistit en la vocació internacional de la UA i ha explicat la seua actual posició de lideratge quant a projectes europeus.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464