Saltar apartados

La Universitat d'Alacant signa un conveni amb la Societat Oftalmológica de la Comunitat Valenciana

El principal objectiu és fomentar la col·laboració interdisciplinària entre optometristas i oculistes

 

Alacant, 30 de maig de 2014

La reconeguda qualitat de la formació dels optometristes alacantins, el desenvolupament d'un màster interuniversitari en la matèria i les sinergies generades des de l'any 2000 entre les diferents societats científiques i les empreses capdavanteres del camp de la visió, han propiciat la signatura d'un conveni de col·laboració per a fomentar la col·laboració interdisciplinària entre optometristes i oftalmòlegs. El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar i el president de la Societat Oftalmològica de la Generalitat Valenciana, Konrad Schargel, han subscrit aquest matí un conveni marc de col·laboració que es posarà en marxa amb la realització en comú d'activitats de divulgació, formació i recerca en les quals ja s'està treballant. El conveni preveu, a més, la possibilitat d'establir altres accions que podrien anar encaminades a la realització de pràctiques estudiantils.

A la signatura del conveni han assistit, a més, la vicerectora d'Estudiants, Nuria Grané; el vicedegà d'Ordenació Acadèmica de la Facultat de Ciències, David Guijarro; la coordinadora acadèmica d'Òptica i Optometria, María Teresa Caballero, i el director del Departament d'Òptica, Farmacologia i Anatomia, Vicent Camps.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464