Saltar apartados

Palomar rep el Mentor dels universitaris majors

 

Alacant, 30 de maig de 2014

L'Associació d'Alumnes i Exalumnes de la Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant ha atorgat el seu Mentor 2014 al rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar. Amb aquesta escultura de ceràmica, modelada a mà per l'artista alacantina María Lola Sánchez, es reconeix aquelles persones i entitats que s'han distingit “pel seu esforç, treball i suport a l'Associació i a la promoció dels estudis universitaris de majors”.

L'acte de lliurament, celebrat en el despatx del rector, va comptar amb la presència de la presidenta de l'Associació, María Luisa Mataix; la vicepresidenta, Virginia Gómis, i el secretari, Javier Serrano, així com de la vicerectora d'Estudis i Qualitat, Cecilia Gómez, de qui depèn la UPUA, i Víctor Manuel Pina coordinador acadèmic d’aquesta. Mataix ha agraït la “sort que hem tingut amb els successius rectors de la UA que no solament han cregut en el projecte sinó que ens han prestat el seu suport institucional, la qual cosa ens ha posicionat en llocs de lideratge en el conjunt de les universitats espanyoles”. Palomar, per la seua banda, ha assegurat la riquesa del feedback intergeneracional que aporta la UPUA i la importància del seu poder integrador social, ja que cada vegada hi ha més forans matriculats. El rector els ha exposat el projecte de campus urbà, “que, en cas de consolidar-se, posarem a la vostra disposició, juntament amb la Seu Universitària per a dur a terme les activitats de la universitat permanent”.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464