Saltar apartados

El rector de la UA es reuneix per primera vegada amb la nova Comissió Permanent del Consell d'Estudiants

 

 

 

Alacant, 4 de març de 2014

Formada fa poc més d'un mes, la Comissió Permanent del Consell d'Estudiants de la Universitat d'Alacant s'ha reunit avui, per primera vegada, amb el rector Manuel Palomar. Un acte que ha servit com a via de presentació de tots els membres de la nova Comissió que queda composta pel president, David Morcillo; Diego Torró en la vicepresidència primera; Desiré Ruiz en la vicepresidència segona; Edgar Hidalgo al capdavant de la Secretaria General del Consell d'Estudiants; Edgar Martorell com a tresorer; Saúl Serrano a càrrec de la Secretaria de Cultura i Esport; Antonio Samper en la Secretaria d'Activitats Socials i Transport; Belén Esquerra en Secretaria d'Atenció a l'Estudiant; Lucía Andrés en Secretaria de Política Lingüística i Igualtat i, en l'Oficina Verda, es comptarà amb Verónica Licerán i María Imbernon.

Durant la trobada, celebrada en el despatx rectoral, Palomar ha animat el col·lectiu a treballar conjuntament amb tot l'equip de govern de la UA, del qual “disposeu per a tot el que necessiteu en aquesta nova etapa”. A més, el rector els ha recordat que en aquests moments representen al voltant de 40.000 estudiants, per la qual cosa “heu de sentir-vos orgullosos i amb ganes per a liderar activitats i accions que tinguen en compte els interessos de tot aquest col·lectiu”.

Per la seua banda, David Morcillo ha insistit que un dels principals objectius de la Comissió és reactivar i dinamitzar el paper del Consell d'Estudiants per a defensar els drets dels estudiants. “En aquest sentit, volem donar a conèixer el Consell a tot l'alumnat de la UA perquè conega les nostres funcions i conega com el podem ajudar”, apunta.

Entre les primeres propostes i projectes, el Consell ja es troba treballant en un canvi de logo i web, en la creació d'un banc d'anotacions, la modificació de la normativa d'exàmens, la realització d'un concert mensual, així com habilitar una bústia de queixes electrònica.

La reunió ha comptat amb l'assistència de Nuria Grané, vicerectora d'Estudiants; Cecilia Gómez, vicerectora d'Estudis, Formació i Qualitat, i M. José Rodríguez, directora delegada de la Unitat d'Igualtat, les quals han mostrat tot el seu suport als membres de la nova Comissió Permanent del Consell d'Estudiants de la UA per a resoldre qualsevol dubte i dur a terme accions comunes.

 

Notícies relacionades:

David Morcillo, nou president del Consell d'Estudiants de la Universitat d'Alacant

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464