Saltar apartados

Fundeun incorpora en el patronat a Dylvian, una empresa tecnològica alacantina amb implantació internacional

 

Alacant, 6 de març de 2014

La Fundació Empresa Universitat d'Alacant (Fundeun) s'amplia amb la incorporació de Dylvian com a nou patró. Dylvian és una empresa nascuda a Alacant en 2008, especialitzada en solucions de mobilitat, que ha desenvolupat més de cent aplicacions per a grans empreses de diferents sectors.

L'acord per a l'adhesió de Dylvian al patronat ha sigut rubricat pel president de Fundeun, Iván Sempere, i pel secretari del Consell d'Administració de Dylvian, Javier Ornia, en una trobada celebrada en les instal·lacions de la Fundació. Amb l'ingrés de Dylvian ja són 90 les empreses, institucions i organitzacions que formen part de Fundeun, una fundació constituïda en 1989 com a institució privada sense ànim de lucre destinada a establir vies de col·laboració i diàleg entre la universitat i l'empresa mitjançant la promoció de la innovació, la creació d'empreses innovadores des de la universitat, la cooperació, la formació i l'ocupació de qualitat.

Dylvian és una companyia jove, però veterana dins d'un sector tecnològic tan nou com la mobilitat: l'adaptació de processos interns i externs de les empreses a dispositius mòbils, com són els telèfons intel·ligents i les tauletes. En el primer aniversari de l'AppStore, Apple va reconèixer dues aplicacions de Dylvian entre les 100 millors de tot el món. I entre els seus clients destaquen grans companyies de sectors molt diferents, com Privalia, Hofmann, Hotels NH, Viatges Barceló, Mango, BMW, Zara, Onda Cero, entre altres. En l'últim any Dylvian ha culminat el seu procés d'internacionalització, centrat sobretot a Llatinoamèrica. Actualment té oficines també a Barcelona, Milà, Mèxic, Brasil i Uruguai, a més d'Alacant.

 

El president de Fundeun, Iván Sempere, i el secretari del Consell d'Administració de Dylvian, Javier Ornia, durant la signatura de l'acord d'adhesió de l'empresa a la Fundació

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464