Saltar apartados

La Generalitat atorga una menció especial dels premis Isabel Ferrer a les unitats d%u2019igualtat de les universitats valencianes

 

Alacant, 5 de març de 2014

La Generalitat Valenciana ha atorgat una menció especial en els premis Isabel Ferrer a les unitats d’igualtat d’universitats de la Comunitat Valenciana en reconeixement al seu esforç en l’impuls de la igualtat d’oportunitats en l’àmbit universitari. Els guardons es lliuraran el dissabte 8 de març de 2014 al Museu de Belles Arts de València i a l’acte assistiran el rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, i la delegada del rector per a Polítiques de Gènere i directora de la Unitat d’Igualtat, María José Rodríguez Jaume, junt als representants de les altres quatre universitats públiques valencianes.

Els premis Isabel Ferrer tenen la finalitat de reconèixer i guardonar públicament aquelles persones que, des d’un àmbit personal, laboral, social, institucional o cultural, han destacat per trencar els perjudicis socials i culturals que impedeixen a les dones ser iguals als homes o que hagen desenvolupat la seua tasca en favor de la igualtat entre dones i homes.

Les guardonades en aquesta edició han sigut sor Adela Blanes, per la seua dedicació a les dones i xiquetes de l’Alt Egipte; Nieves Ramos, per la creació d’empreses rendibles amb la inserció laboral de col·lectius vulnerables, i Maria Mónica Merenciano, per la seua superació personal i professional en l’àmbit esportiu.

La Direcció General de la Família i la Dona de la Conselleria de Benestar Social va crear en 1999 els premis Isabel Ferrer, en honor a aquesta dona castellonenca que va contribuir en el segle XVIII a l’educació de les dones amb la creació de la Casa de la Enseñanza de Castelló, primera escola d’ensenyament gratuïta per a xiquetes de famílies amb pocs recursos econòmics.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464