Saltar apartados

La Xarxa Vives d'Universitats crea el grup de treball de Gestió Esportiva


 

Alacant, 6 de març de 2014

La Xarxa Vives consolida l’aposta estratègica per incrementar la col·laboració entre les diferents unitats de serveis específics que formen part de les 21 universitats que la integren. En aquesta línia d'actuació, ahir va quedar constituït el Grup de Treball de Gestió Esportiva de la Xarxa Vives que, per primera vegada, es posa en funcionament amb el principal objectiu de conjuminar esforços, sumar iniciatives, intercanviar informació i donar difusió de totes les activitats esportives universitàries que es facen en la regió Vives.

La reunió, que va tenir lloc a Guardamar del Segura coincidint amb l'inici del I Campionat de Carreres d'Orientació de la Xarxa Vives que organitza la UA en aquesta localitat en el marc del XX Aniversari de la Xarxa Vives, va comptar amb la participació del vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística de la UA, Carles Cortés; Ignasi Casadesús i M. Teresa Albero, de la Xarxa Vives; Josep Ochoa, director del Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística de la UA, i els responsables d'esports Rafael García, José Campos, David Grau, Carlos Hernando, Ruth Marquès i César Tomás, de les universitats d'Alacant, València, Girona, Jaume I, Rovira i Virgili i Miguel Hernández d'Elx, respectivament.

Constituït el grup de treball de gestió esportiva, els participants van posar sobre la taula diversos temes d'interès amb l'objectiu principal de potenciar les relacions entre les universitats de la Xarxa i altres institucions a través de l'esport. En aquest sentit, es va plantejar la necessitat de fer unes jornades formatives per a tècnics dels serveis d'esports o propiciar la mobilitat d'esportistes entre les universitats de la Xarxa perquè puguen participar en competicions esportives i lliguetes. Finalment, el grup va plantejar la creació del Premi a millor esportista de la Xarxa, en diverses categories, entre altres possibles guardons.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464