Saltar apartados

Professionals i estudiants de Comunicació, Disseny i Publicitat reflexionen sobre una pregunta en ENCUENTROS

L'activitat és iniciativa de quatre estudiants de la Universitat d'Alacant

 

Alacant, 4 de març de 2014

Preguntar és una bona forma d'aprendre. ENCUENTROS és el nom de la iniciativa, que comença i preveu continuar com a cicle, que ha sorgit de quatre alumnes del grau en Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat d'Alacant, Manuel Novo, Sergio Gómez, Álvaro Lagos i Carlos Bretones. L'activitat estableix un diàleg obert que tracta de reflexionar sobre una pregunta amb l'objectiu d'aproximar estudi i realitat, teoria i pràctica, alumnat i professionals. ENCUENTROS està organitzat entre alumnat, professors i professionals de la publicitat i la comunicació en actiu. Per això, els ponents vénen de l'entorn de la comunicació i estan vinculats pel procés de treball. El professor del Departament de Comunicació i Psicologia Social de la Universitat d'Alacant, Juan Monserrat Gauchi, és el responsable acadèmic del projecte. El Deganat de la Facultat d'Econòmiques i Empresarials i el Departament de Comunicació i Psicologia Social de la UA col·laboren en la iniciativa.

El dijous 6 de març de 2014, a les 16.00 h i en la sala d'actes de l'Escola Politècnica IV de la Universitat d'Alacant, quatre ponents donaran la seua visió sobre un tema central, i per a la qual comptaran amb 25 minuts cadascun d'ells. En aquesta primera trobada, que es repetirà periòdicament, reflexionaran sobre l'afirmació de McLuhan “El mitjà és el missatge”.

La comunicació, el disseny i la publicitat són, o haurien de ser, de l'home comú. Així, cadascú, des del seu àmbit de coneixement, treballarà sobre la coneguda frase de Mcluhan. Començant per Pablo J. Vizcaíno com a redactor (Getting Better); Ana Niño, direcció estratègica (SomeWhere); Pablo Vañó en la seua comesa de director de marca (Havas Media); i Rubén Gómez (RadioBoy) com a director d'art.

No hi ha solucions sistemàtiques, es tracta de mostrar exemples, perquè cadascú interprete els missatges. Per a amenitzar el descans el compositor Oscar Sánchez tocarà algun tema musical.

Al mateix temps, ENCUENTROS arreplegarà i guardarà, durant la setmana del 3 al 8 de març, fotografies amb missatges en l'exposició que tindrà lloc en el local Pequeña Luisa.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464