Saltar apartados

Deu equips d'estudiants competeixen en el Joc de Simulació Empresarial MANGA: Management Game de la UA

 

Alacant, 14 de març de 2014

El pròxim dilluns 17 de març comença la quarta edició del Joc de Simulació Empresarial MANGA: Management Game en la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat d'Alacant, en el qual participa alumnat del Màster Oficial d'Administració i Direcció d'Empreses (MBA), del Grau d'Administració i Direcció d'Empreses (ADE), de Dret-ADE (DADE) i de la Llicenciatura en Economia i Diplomatura en Ciències Empresarials. Collación, Compuglobahipermeganet SA, Dade, Dilema, Economixtas, Happymilk, MBA Team, UA Sacatum, Wall Street i Brainstorming són els deu equips concursants.

Fins al 13 d'abril de 2014, data de finalització del concurs, els equips inicien el procés de presa de decisions empresarials en aquesta competició virtual. Com si d'equips directius es tractara, i sota la hipotètica situació de ser empreses del sector làctic, els competidors hauran d'enfrontar-se a la presa de decisions en tots i cadascun dels àmbits que afecten una empresa. Màrqueting, finances, recursos humans comptabilitat, i fins a 200 decisions diferents en les quals els estudiants podran desenvoluparan competències, com és el treball en equip, la presa de decisions, l'anàlisi crítica, etcètera.

Aquesta edició, els membres del comitè organitzador han realitzat la selecció sobre un total de divuit equips presentats. Els equips, dividits en dos grups de cinc equips, competeixen en dues simulacions paral·leles, de les quals resultaran guanyadors finals dos equips, un per cada grup. Guanyarà el joc l'equip que, dins de cada grup, obtinga el major benefici acumulat al final del joc. D'aquesta manera, en finalitzar el joc hi haurà dos guanyadors, un per cada grup establit.

Cadascun dels dos equips guanyadors rebrà un premi de 500€, que es repartirà entre els membres de l'equip. El joc serà gestionat per un comitè organitzador format per M. Jesús Santa María, degana de la Facultat Ciències Econòmiques i Empresarials; Ricardo Sellers i Encarnación Manresa, professors de la Facultat.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464