Saltar apartados

L'escriptora Reyes Monforte inaugura el Cicle Portes Obertes a la Seu a la Seu Universitària de la Marina

 

Alacant, 13 de març de 2014

La Seu Universitària de la Marina, situada en la localitat de Benissa, comença un nou cicle anomenat Portes Obertes a la Seu, un espai de divulgació, debat i reflexió sobre temes d'actualitat.

La periodista i escriptora Reyes Monforte, autora del best seller Un burka por amor, inaugura el cicle demà divendres 14 de març a les 19 h, amb la conferència «La mujer en el Sahara espanyol». Posteriors publicacions de l'escriptora, entre les quals es troben Amor cruel i La rosa escondida, han sigut traduïdes a diversos idiomes i han confirmat Reyes Monforte com una de les autores més importants del moment.

La conferència s'inscriu en les activitats programades per la UA entorn del Dia Internacional de la Dona i compta amb la col·laboració de la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Benissa.

Isabel Santamaría, coordinadora acadèmica de la Seu de la Marina, assegura que aquest cicle està dedicat a la divulgació de la cultura i la ciència en el sentit més ampli, centrat en temes d'actualitat i demostrada sensibilitat social. En aquest sentit, la sala d'actes de la Seu Universitària de la Marina es concep com un centre de difusió del coneixement que, com indica el títol Portes Obertes a la Seu, pretén obrir les seues portes a la societat. Aquest cicle intenta ser un espai de comunicació entre investigadors, docents, representants dels més diversos agents socials i ciutadans de totes les classes i condicions, i es proposa demostrar que el coneixement no és avorrit, que la ciència i la cultura, omnipresents i imprescindibles per a les nostres vides, pot ser, a més, matèria de diversió, entreteniment o fins i tot de pura passió.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464