Saltar apartados

La III Geogimcana arriba al nombre màxim de participants amb gran acceptació de professors i estudiants de secundària

Alacant, 14 de març de 2014

En la jornada d'ahir va concloure la III Geogimcana 2014 en el cap de l'Horta, on el vent i una mica de pluja no van impedir que quasi 600 alumnes de secundària de 15 instituts de la província gaudiren de les activitats de geologia que ofereix el Departament de Ciències de la Terra i del Medi Ambient de la Universitat d'Alacant.

En aquesta tercera edició, s'ha aconseguit el nombre màxim de participants amb gran acceptació dels professors i alumnat. “Aquest fet anima els membres del departament a continuar amb la preparació de noves edicions de la geogimcana per als pròxims anys, amb la finalitat de promoure i incentivar la cultura científica entorn de la geologia entre els joves”, apunta Jaime Cuevas, professor organitzador de l'activitat.

La vicerectora d'Estudiants de la Universitat d'Alacant, Nuria Grané, acompanyada del degà de la Facultat de Ciències, Andreu Bonet, també va participar en la jornada donant el tret d'eixida a la competició geològica.

Al llarg de dues sessions, dijous passat 20 de març i ahir 13 de març, 1.130 estudiants de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat de 33 centres d'educació de tota la província han participat en l'itinerari a peu per la platja de Sant Joan i el cap de l'Horta. Durant el recorregut han rebut algunes explicacions sobre el temps geològic, estrats del miocè, els fòssils del cap, el treball dels geòlegs i la morfologia de la zona, entre altres, fent observacions i amb l’ajuda de professors del departament i alumnes del grau de Geologia.

 

GALERIA DE FOTOS 

 

Notícies relacionades:

Més de 1.100 estudiants de secundària participen en els recorreguts geològics pel cap de l'Horta i la platja de Sant Joan que organitza la UA

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464