Saltar apartados

La sectorial d'estudiants d'Econòmiques reuneix en la UA representants de 20 universitats espanyoles

Alacant, 10 de març de 2014

Mig centenar de representants estudiantils de les facultats de Ciències Econòmiques de 20 universitats espanyoles han celebrat en la Universitat d'Alacant la seua reunió semestral. A més del relleu de càrrecs al capdavant de l'Associació Espanyola d'Alumnes d'Econòmiques i Empresarials, les jornades han servit per a tractar qüestions que preocupen el col·lectiu com l'heterogeneïtat de plans d'estudis, el compliment de les guies docents, les pràctiques i les estades internacionals. La cita l’ha organitzada la Delegació d'Alumnes de la Facultat de Ciències Econòmiques de la UA, al davant de la qual seguirà fins al mes d'abril l'actual president del Consell d'Estudiants, David Morcillo.

La inauguració de les jornades va comptar amb la participació del rector de la UA, Manuel Palomar; els vicerectors d'Estudiants, Relacions Internacionals i Campus i Sostenibilitat, Nuria Grané, Juan Llopis i Rafael Muñoz, respectivament, així com la degana de la Facultat, María José Santamaría i el president del Col·legi d'Economistes d'Alacant, Francisco Menargues, entre altres personalitats.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464