Saltar apartados

La Seu Ciutat d'Alacant presenta el llibre "Sociedad civil y transiciones en el norte de África"

 

Alacant, 10 de març de 2014

Demà dimarts 11 de març la Seu Ciutat d'Alacant acull la presentació del llibre “Sociedad civil y transiciones en el norte de África (Egipto, Tunez, Algeria y Marruecos)”, a les 20.15 h. La presentació comptarà amb les intervencions de Laurence Thieux, responsable de la coordinació de la recerca “Sociedad civil y transiciones en el norte de África”; Awatef Ketiti, professora de Comunicació de la Universitat de València; Alejandra Ortega, responsable de països àrabs, Àfrica i Àsia en la Secretaria Internacional i Cooperació de CCOO, i Ignacio Álvarez-Ossorio, professor d'Estudis Àrabs en la Universitat d'Alacant.

Immerses en processos complexos de transformació, les societats del nord d'Àfrica presenten nombrosos reptes per als diferents actors cridats a posicionar-se o actuar en aquests escenaris. La generació de coneixement sobre les principals dinàmiques de la societat civil en aquests nous escenaris és per tant fonamental i ha sigut una prioritat en l'agenda de treball de la Trobada Civil Euromed.

La publicació respon a l'objectiu d'anàlisi, difusió i sensibilització sobre els esdeveniments en curs, i s'emmarca en el projecte "Enfortiment de la Societat civil en l'espai euromediterrani a través del diagnòstic i l'intercanvi d'experiències i la formació" finançat per l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional al Desenvolupament (AECID).

“Sociedad civil y transiciones en el norte de África (Egipto, Tunez, Algeria y Marruecos)” ha sigut coordinada per Laurence Thieux, responsable de Relacions Exteriors de la Secretaria Tècnica de la Trobada Civil Euromed, i editada pel seu grup de Recerca i Publicacions, compost per Mohammed Dahiri, Juan Carmelo García, Santiago González, Carlos Lozano i Alejandra Ortega.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464