Saltar apartados

La UA acull l'estrena de la pel·lícula El Perro Naranja, el primer llarg d'Ángel Puado

La projecció desperta gran expectació i ja s'han esgotat totes les invitacions

Director y guionista Ángel Puado  Cartel del largometraje El Perro Naranja

Alacant, 13 de marzo de 2014

El director i guionista Ángel Puado, també treballador de la Universitat d'Alacant, projectarà el seu primer llargmetratge El perro naranja demà divendres 14 de març a les 19:30 h en la sala d'actes de la Facultat d'Educació de la UA. La projecció ha despertat gran expectació i ja s'han esgotat totes les invitacions.

Amb una durada de 94 minuts, la pel·lícula narra els dubtes existencials de quatre adults, però «també tenen algunes coses clares en un període de maduració personal que no els portarà a cap lloc», detalla el director.

Amb un pressupost low cost de 2.000 euros, «destinats a gasolina i entrepans», segons afirma Puado, aquest jove director i guionista alacantí s'atreveix amb el seu primer llargmetratge, després d'una llarga trajectòria en producció i realització de curtmetratges i altres projectes cinematogràfics. 

La pel·lícula El perro naranja es va rodar en 15 dies al llarg de l'any 2013 i ha comptat amb un equip tècnic que ha variat entre dos i cinc tècnics, depenent del dia de rodatge.

Un total de dotze actors i actrius de la província d'Alacant, amb àmplia experiència en teatre i curtmetratges, han participat en El perro naranja encara que aquest és el primer llargmetratge per a la majoria d'ells. Abraham Arenas, Toni Ferri, Fele Pastor, Damián Varea, Elena Candela, Ainhoa García, Maria Mas, Ángela Soler, María Ruiz, Silvia Galve, Adriana Gil i Adela Doménech integren el repartiment.

Ángel Puado és el responsable del control tècnic, guió, direcció i muntatge d'aquest llargmetratge, encara que assegura que ha comptat amb un magnífic tècnic de so, un càmera i un segon càmera de suport en algunes seqüències.

TRÀILER

 

Ángel Puado Veloso

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials, ha realitzat diversos cursos formatius sobre guió cinematogràfic i curtmetratges, direcció i producció de curts de ficció, creació de sèries de televisió o realització de videoclips, entre altres.

Ha participat en 23 curtmetratges, diversos videoclips i audiovisuals, ha escrit diversos guions de curts i la novel·la Dias grises. Tan sols en aquest últim any 2013 Ángel Puado ha participat en 8 curts (Recuerdos, Mario, La llamada, Como sólo ella lo hace, Ácido, Rojo, Putos Zombis o Et deixe, aquest últim amb gran èxit de descàrregues) i el seu primer llarg El perro naranja.

 

Imágenes del rodaje de la película El Perro Naranja

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464