Saltar apartados

La Universitat d'Alacant porta el Cinema En Valencià al MACA

Dotze pel·lícules amb sessions els divendres, dissabtes i diumenges 

Alacant, 14 de març de 2014

La Universitat d'Alacant organitza amb la col·laboració del Museu d'Art Contemporani d'Alacant la nova programació del cicle Cinema en Valencià per als pròxims mesos. Un any més, l'activitat compta amb el suport de La Cívica – Escola Valenciana i de l'Institut d'Estudis Catalans. En aquesta ocasió les sessions tindran lloc a la sala de projeccions del MACA.

El cicle, que començarà el divendres pròxim 21 de març i que es perllongarà fins al 18 de maig, s'articularà a través de dues sessions per a la pel·lícula infantil (divendres a la vesprada i diumenge al matí) i una sessió en dissabte a la vesprada per a la pel·lícula de caràcter més juvenil.

La programació donarà començament amb Ace Ige 4, El hòbbit, Epic i El que el dia deu a la nit, durant el mes de març; continuarà amb Gru 2, Insensibles, Els Croods i Els avantatges de ser un marginat, a l'abril; i acabarà amb Turbo, Kon-Tiki, Frozen: El regne del gel i Abans del capvespre, al maig. En total, dotze pel·lícules distribuïdes en divuit sessions.

Com sempre, l'entrada serà per invitació, que es podrà recollir en el Museu de la Universitat d'Alacant, en la Secretaria del Servei de Política Lingüística, en la Seu Ciutat d'Alacant, en el MACA i en La Cívica. Per a recollir les invitacions no serà necessari presentar la TIU. La invitació és individual, i serà imprescindible presentar-la per a entrar en la sala de projecció. El nombre màxim d’invitacions que es poden recollir per persona és de deu.

Els organitzadors han previst la possibilitat d'oferir sessions matinals concertades per a centres escolars. Per a més informació i reserves, telefoneu a La Cívica-Escola Valenciana al 607 93 05 65.

PROGRAMACIÒ

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464