Saltar apartados

La Universitat d'Alacant recull el premi Isabel Ferrer de la Generalitat Valenciana

Amb aquesta distinció es reconeix la tasca de les unitats d'Igualtat de les cinc universitats públiques valencianes

María José Rodríguez, Alberto Fabra i Manuel Palomar posen amb el premi Un moment de l'acte amb les persones guardonades

Alacant, 13 de març de 2014

El rector, Manuel Palomar, i la seua delegada per a polítiques de gènere i directora de la Unitat d'Igualtat de la UA, María José Rodríguez Jaume, van ser els encarregats de representar la Universitat d'Alacant en l'acte de lliurament dels Premis Isabel Ferrer, que concedeix la Generalitat Valenciana en el marc del Dia Internacional de la Dona. L'acte, celebrat en el Museu Pius V de València, va estar presidit pel president de la Generalitat, Alberto Fabra, i hi van assistir, entre altres, la consellera de Benestar Social, Asunción Sánchez Zaplana, i la d'Educació, Cultura i Esport, María José Catalá.

El premi lliurat a les unitats d'igualtat de les cinc universitats públiques valencianes és una menció especial d'aquests guardons destinats a reconèixer i premiar públicament aquelles persones que, des d'un àmbit personal, laboral, social, institucional o cultural han destacat per trencar els prejudicis socials i culturals que impedeixen a les dones ser iguals als homes, o que hagen destacat per la seua tasca en favor de la igualtat entre dones i homes.

A través d'aquesta menció especial es posa de relleu la tasca feta per les universitats públiques valencianes, a través de les seues unitats d'Igualtat, en la promoció de la igualtat efectiva entre dones i homes, així com en la denúncia i visibilització de les discriminacions múltiples i en el seu compromís per eradicar qualsevol forma i manifestació de violència contra les dones. En aquest sentit, Manuel Palomar va apuntar, a més, que amb aquest guardó «es reconeix que aquest treball realitzat en el marc de les universitats, repercuteix i serveix de model a la societat contribuint a promoure els valors i principis d'igualtat efectiva i real entre dones i homes».

 

Per a més informació

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464