Saltar apartados

Representants d'institucions de Suècia, Irlanda i Líbia debaten en la UA sobre planificació estratègica

Els resultats del projecte Internacional FOCUS serviran per a modernitzar les universitats líbies

 

Els representants de les diferents institucions que han assistit al taller celebrat en la Universitat d'Alacant

Alacant, 13 de març de 2014

Representants de diferents institucions de Suècia, Líbia i Irlanda s'han donat cita aquesta setmana en la Universitat d'Alacant per a participar en unes jornades de treball del projecte FOCUS (Fostering Quality Assurance at Libyan Universities), per a parlar de planificació estratègica en les universitats. Amb l'objectiu d'aconseguir l'enfortiment i creixement de les universitats, el projecte compta amb finançament del programa Tempus i està coordinat per l'Oficina de Gestió de Projectes Internacionals de la Universitat d'Alacant.

Segons la coordinadora del projecte, Esther Boldrini, “les jornades de treball s'han centrat en el desenvolupament d'un taller sobre planificació estratègica amb l'objectiu de presentar i descriure les bones pràctiques de cada universitat europea perquè els representants de les universitats de Líbia puguen aplicar els coneixements en les seues institucions”. Mohamed Ambarek ha ressaltat la bona sintonia existent entre les institucions participants.

A més, la reunió ha servit per a analitzar els resultats aconseguits fins al moment i per a establir les bases de la programació general de FOCUS, en la qual es concretaran les activitats que desenvoluparan fins a la finalització del projecte.

 

Trobada de rectors

Dins del programa d'activitats previst per a les jornades de treball, el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, s'ha entrevistat amb el rector de la Libyan International Medical Universtity, Mohamed S. Ambarek, amb qui ha tractat la possibilitat d'establir futurs contactes de col·laboració en temes de noves tecnologies i ciències de la salut, dos dels camps d'especialització de la universitat líbia.

Més informació

Mohamed Ambarek i Manuel Palomar van intercanviar insígnies institucionals de les seues respectives universitats

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464