Saltar apartados

El IUIT de la UA recull en un llibre cinc anys de propostes guanyadores en el Concurs d'Idees Pedro Zaragoza

 

Alacant, 17 de març de 2014

El professor de Sociologia del Turisme Tomás Mazón i la investigadora Isabel Rodríguez, tots dos membres de l'Institut Universitari de Recerques Turístiques (IUIT) de la Universitat d'Alacant, han editat un llibre que recull les propostes guanyadores del Concurs d'Idees Pedro Zaragoza, en les cinc edicions que s’han celebrat. El volum acaba de publicar-se i és d'accés lliure en el Repositori de la Universitat d'Alacant (RUA).

El Concurs d'Idees Pedro Zaragoza s'ha celebrat en el marc del Fòrum Internacional de Turisme de Benidorm, la secretaria acadèmica i tècnica del qual és responsabilitat del IUIT des de l'any 2008, actualment amb la Càtedra Pedro Zaragoza. Amb aquesta recopilació es pretén mantenir vius l'esforç i la il·lusió que els autors premiats van plasmar en les seues propostes. L'objecte del concurs d'idees és la reflexió creativa al voltant de noves formes de turisme, referides a Benidorm, vinculant diferents vessants d'anàlisis de la destinació i dels processos turístics: urbanisme, arquitectura, publicitat, promoció, esport, entre altres. D'aquesta manera, la ciutat de Benidorm es converteix en laboratori d'idees de tota índole, sota el comú denominador de la creativitat, conscients que, entre els reptes de futur per a les destinacions turístiques, es troben la sostenibilitat, publicitat, oci i esport, o la valorització de la gastronomia, temes clau que han inspirat aquests creatius, autors de propostes al llarg de les cinc edicions.

 

El llibre es troba accessible en RUA.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464