Saltar apartados

Fundeun aconsegueix 600.000 euros de la UE per a mobilitat i intercanvi entre emprenedors i pimes a nivell europeu

La Fundació lidera un programa europeu que permetrà a empreses i emprenedors crear contactes internacionals i intercanviar coneixements

Asistentes al último encuentro en Bruselas de los organismos intermedios que participan en el programa Erasmus para jóvenes emprendedores, entre los que se encuentra la directora de Fundeun, Isabel Obrador.

Alacant, 20 de març de 2014

La Fundació Empresa Universitat d'Alacant (Fundeun) obri una nova via per a emprenedors que vulguen traspassar fronteres. Fundeun lidera el projecte europeu Entrepreneur for Innovate Change (I4IC) del programa Erasmus per a joves emprenedors dotat amb un pressupost de 600.000 euros. Aquests recursos s'empraran per a afavorir l'intercanvi i la mobilitat entre emprenedors novells perquè puguen adquirir habilitats professionals durant el seu període de col·laboració amb empreses europees consolidades. Les mercantils amfitriones que acullen els emprenedors també es podran beneficiar de nous punts de vista i idees per al seu negoci i tindran l'oportunitat de cooperar amb socis estrangers o conèixer nous mercats.

Els països integrats en el projecte I4IC liderat per Fundeun són Espanya, Anglaterra, Grècia, Polònia i Romania. Poden participar-hi emprenedors i empreses de qualsevol d'aquests països que reunisquen els requisits exigits per la convocatòria, que comença ara i estarà oberta fins al febrer de 2016.

La tasca de Fundeun és principalment donar a conèixer aquesta oportunitat i posar en contacte a aquells emprenedors i empreses interessats a fomentar l'ajuda mútua i les sinergies en un context europeu. Fundeun cercarà les empreses més adequades per a cada candidat en funció de la seua especialització, dels seus interessos i del país de destinació. L'emprenedor comptarà amb una ajuda econòmica per a fer front a despeses durant la seua estada, que pot ser d'entre 1 a 6 mesos. L'experiència li permetrà accedir a coneixements pràctics de la mà de professionals en actiu i possibilitarà a més establir una xarxa de contactes a Europa que facilitarà l'accés a mercats europeus i noves relacions comercials.

Els interessats a participar en el programa I4IC poden informar-se en Fundeun en el correu o bé dirigir-se a la pàgina web d'Erasmus per a joves emprenedors.

 

Perfil dels emprenedors

El programa I4IC està dirigit a nous emprenedors que s'estan plantejant crear el seu propi negoci o que ho han fet en els últims tres anys i a empresaris experimentats que tenen en propietat o dirigeixen com a socis una petita o mitja empresa en els països participants.

Darrere del projecte europeu Entrepreneur for Innovate Change (I4IC) del programa Erasmus per a joves emprenedors està una xarxa d'organismes intermedis que estan mobilitzant agents de tota Europa per a aconseguir impulsar iniciatives que ajuden en la tasca emprenedora.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464