Saltar apartados

La Facultat de Lletres de la UA i ACNUR celebren la Jornada de suport al poble SIRIÀ

 

Alacant, 21 de març de 2014

Alumnat i professorat de l'Àrea d'Estudis Àrabs i Islàmics de la Universitat d'Alacant han organitzat la Jornada Solidària per a Suport al Poble Sirià, que se celebra el dimarts 25 de març de 2014 en dos espais, les porxades de la Biblioteca General i el Saló de Graus de la Facultat de Filosofia i Lletres (edifici III). La idea és recaptar fons per a donar suport als programes d'ACNUR per a assistir la població siriana refugiada i desplaçada. Per a fer-ho comptem amb la col·laboració d'ACNUR.

Dues activitats completen la jornada; d'una banda, la instal·lació, a les porxades de la Biblioteca General, i des de les 10 i fins a les 19 hores, de taules i carpes que acolliran la venda de productes àrabs típics, com dolços, te o dàtils, tatuatges amb henna, cal·ligrafia àrab i la instal·lació d'un mercat benèfic, en el qual es posaran a la venda articles com clauers, polseres i separadors de tema sirià.

El programa es complementa amb una taula redona. Hi participarà el professor de l'Àrea d'Àrab de la UA, Ignacio Álvarez-Ossorio, amb «La crisi siriana: actors i demandes»; el metge sirià Sami Kharrat, de l'Associació de Suport al Poble Sirià, que parlarà de «La crisi humanitària a Síria», i Arancha García, coordinadora de la Delegació del Comitè Espanyol d'ACNUR a la Comunitat Valenciana. Aquestes intervencions tindran lloc a la sala de graus de la Facultat de Filosofia i Lletres III, de 12 a 14 hores.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464