Saltar apartados

La Seu Ciutat d'Alacant organitza un concert de La Sablonara en la cocatedral de Sant Nicolau

Amb motiu de l'Any de la Santa Faç 

 

Alacant, 20 de març de 2014

Amb motiu de la visita de la Santa Faç a la cocatedral de Sant Nicolau, la Seu Ciutat d'Alacant ha organitzat un concert de música antiga a càrrec de La Sablonara, sota la direcció de Josep Pérez, demà divendres 21 de març, a les 20.30 h. L'accés és lliure i gratuït fins a completar la capacitat de l'espai.

El grup de cambra La Sablonara és la principal formació dins de l'Associació per a la Difusió de la Música Històrica del mateix nom. Es fundà a Alacant el 17 de juny de 2010 i aglutina components professionals i semiprofessionals de provada experiència, provinents d'altres agrupacions musicals de la província i de la Comunitat, tals com el Grup Pro Música Antiga, la Societat Musical de la Torre de les Maçanes, l'Orfeó Navarro Reverter de València i el Cor de Cambra d’Alacant, entre altres.

Sota la direcció de Josep Pérez, La Sablonara treballa amb la intenció d'omplir un espai en l'escena alacantina mitjançant la difusió de la música antiga interpretada amb instruments originals i criteris historicistes. Per al desenvolupament d'aquesta tasca, La Sablonara compta amb la col·laboració de la Seu Ciutat d'Alacant.

 

Programa

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464