Saltar apartados

51 persones amb discapacitat formades en APSA treballen en la Universitat d'Alacant

Gràcies a un conveni subscrit entre les dues entitats

 

 

Moment de la signatura del conveni en el despatx del rector D'esquerra a dreta, Isabel Manero, Manuel Palomar, Rafael Muñoz i Francisco Giménez

 

Alacant, 31 de març de 2014

Un total de 51 persones amb discapacitat continuaran exercint diferents tasques en serveis de reprografia, enquadernació i neteja en la Universitat d'Alacant. La col·laboració s'emmarca en les accions de responsabilitat corporativa de la institució acadèmica i és fruit d'un conveni de col·laboració específic subscrit aquest matí entre el rector, Manuel Palomar, i la presidenta de l'Associació APSA, Isabel Manero. L'acte ha tingut lloc en el despatx rectoral i ha comptat, a més, amb la presència del vicerector de Campus i Sostenibilitat, Rafael Muñoz, i el director d'Ocupació de l'APSA, Francisco Giménez.

Manuel Palomar ha elogiat el treball que desenvolupa el personal d'APSA en la Universitat i els ha posat com a “exemple de superació”. El rector ha subratllat “l’excel·lent integració” del col·lectiu en la comunitat universitària. Segons dades oficials, la taxa de desocupació en les persones amb discapacitat supera el 70%, per la qual cosa des d'APSA, Isabel Manero ha destacat la UA com a “exemple d'integració i de compromís amb els col·lectius més vulnerables i amb les seues famílies, sobretot en moments econòmicament tan complicats”.

El conveni preveu també que les persones d'APSA puguen participar en el pla d'ajudes d'emergència previstes pel Centre de Suport a l'Estudiant de la UA. A més dels serveis de reprografia situats en l'edifici de Ciències Socials, l'Associació n’acaba d'inaugurar un altre en la Facultat d'Educació. 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464