Saltar apartados

Amparo Navarro anima a generar grups de recerca multidisciplinaris en les IV Jornades de Recerca de Filosofia i Lletres de la UA

 

 

 

Alacant, 31 de març de 2014

Amparo Navarro Faure, vicerectora d’Investigació, Desenvolupament i Innovació de la Universitat d'Alacant ha animat a seguir en la tasca de la recerca i a continuar amb la formació d’aquesta com a investigadors als doctorands i alumnes dels màsters de Lletres, propulsors i motiu de la IV Jornades de Recerca de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UA. Navarro ha  iniciat les activitats del segon dia de les Jornades, que s'estan celebrant avui dilluns 31 i el passat divendres 28 de març de 2014. En la intervenció, ha assenyalat l'especial importància de l'activitat enguany, ja que han començat a impartir-se els nous doctorats aprovats per l'ANECA i aquesta Facultat ha aconseguit el major nombre de matriculats en doctorats de tota la UA. La vicerectora, que destaca com les noves convocatòries dels projectes de recerca tant del Ministeri com dels projectes Horitzó 2020 consideren la recerca en Humanitats i Ciències Socials com a transversal per a qualsevol repte en matèria de recerca, ha animat els investigadors a formar part de grups de recerca multidisciplinaris. En aquest sentit, ha dit que "posar en comú la vostra recerca és molt important". Navarro ha animat el degà i coordinador acadèmic d’Investigació, Ernesto Cutillas, a coordinar-se amb altres facultats i programes de doctorat per a generar sinergies amb altres línies de recerca.

Per la seua banda, el degà de la Facultat, Juan Francisco Mesa Sanz, ha destacat la consolidació de les jornades per a donar a conèixer quins són els avanços que s'estan produint i que enguany s'introdueix el compromís per a l'organització de seminaris per als alumnes dels programes de doctorat de la Facultat. L'activitat possibilita millorar les eines del treball i explorar quines són les aplicacions professionals del treball de cada investigador, ha apuntat Mesa.

Són 58 comunicacions, recerques tant de becaris de recerca com d'alumnes de doctorat i de màster de la Facultat, que es presenten en societat aquests dies.

 

Fotografies: Roberto Ruiz. Taller d'Imatge (FGUA).

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464