Saltar apartados

Canvi de dates, per la vaga estudiantil, de les IV Jornades de Recerca de la Facultat de Filosofia i Lletres

Les IV Jornades de Recerca tractaran totes les matèries que s'estudien en la Facultat

 

Alacant, 27 de maç de 2014

Amb motiu de la vaga convocada per a avui, dijous 27 de març de 2014, les IV Jornades de Recerca de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d'Alacant, previstes per als dies 27 i 28 de març de 2014 començaran demà divendres 28 de març amb la programació prevista per a aquest mateix dia i en els mateixos espais reservats, l'Aula Magna de Filosofia i Lletres, edifici II, i la sala de graus, edifici III. Les sessions previstes per a la jornada d'avui, dijous 27, es traslladaran al dilluns 31 de març, en l'Aula Magna i, en substitució de la sala de graus, se celebrarà en l'Aula Mario Benedetti, edifici III de la Facultat.

Acompanyaran dilluns vinent, dia 31 de març, Amparo Navarro Faure, vicerectora d’Investigació, Desenvolupament i Innovació de la UA; el degà de la Facultat, Juan Francisco Mesa Sanz, i el coordinador acadèmic d’Investigació i Geografia i Ordenació del Territori, Ernesto Cutillas Orgilés, els quals obriran les sessions i acolliran els ponents a les 9 h, en l'Aula Magna.

L'objectiu és presentar en societat la recerca que dels joves investigadors d'aquesta Facultat, tant becaris de recerca, alumnes de doctorat, com alumnes de Màster. Fins avui hi ha inscrites 58 comunicacions i es faran diversos tallers formatius. 

La programació distingeix quatre sessions, distribuïdes al llarg de dos dies i dels dos escenaris de celebració, les temàtiques d'estudi agrupades pels títols generals “Treball amb documents + L'anàlisi de la paraula”, “Noves perspectives + El discurs polític i la Polemologia”, “Estudis locals + Estudis del Territori” i “Perspectives de la societat + Gènere i dona”. A més, el divendres 28, estan previstos dos tallers, un sobre informació bibliogràfica i el segon d'idees innovadores.

 

Notícia relacionada:

Dos dies, dos espais i dos tallers per a presentar la recerca de Filosofia i Lletres de la UA

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464