Saltar apartados

Comença el Cicle Alacant i Europa en la Seu Ciutat d'Alacant

El cicle s'emmarca en la programació de les VII Jornades de la Ciutat

Alacant, 28 de març de 2014

El pròxim dilluns 31 de març començarà el Cicle Alacant i Europa en la Seu Ciutat d'Alacant, emmarcat en la programació de les VIII Jornades de la Ciutat. La sessió inaugural arranca a les 20.15 h, amb la taula redona “Els partits d'esquerra davant la convocatòria electoral europea” i comptarà amb les intervencions de Vicent Garcés, eurodiputat socialista; Marina Albiol, per EUPV, i Fran Ferri, per Compromís. El cicle està organitzat per la Plataforma d'Iniciatives Ciutadanes (PIC) i l'Àrea Europea del Consell de la Joventut d’Alacant.

Segons els organitzadors, sota l'epígraf genèric “Alacant i Europa” i a escasses setmanes que tinguen lloc unes eleccions europees de gran transcendència per al futur de la Unió, aquest cicle té quatre blocs de debat sobre aquest tema. La primera taula redona està dedicada a analitzar la presència dels partits d'esquerres davant la convocatòria electoral europea del 25 de maig; un segon apartat tractarà la continuïtat del mapa de la pobresa d'Alacant del passat any, en el qual es pretén oferir informació i radiografiar les accions concretes que diversos col·lectius de la ciutat d'Alacant estan presentant contra aquesta altra realitat no sempre visible com és la pobresa. I el tercer bloc “europeu” introdueix el tema i l'anàlisi de la importància que té la presència d'una institució europea com l'OAMI en el teixit social i econòmic de la ciutat mateixa. Aquest cicle acabarà amb una altra taula de debat titulada “Els joves i la mobilitat europea” que està dedicada a estudiar i reflexionar sobre els pros i les contres d'aquest fenomen d'immigració interior no sempre voluntari.

La clausura d'aquestes VIII Jornades tindrà lloc el divendres 4 d'abril amb el lliurament del VII Premi Adrián López a la Plataforma Feminista d'Alacant, acte que tindrà lloc en la Seu Ciutat d'Alacant, a les 20.15 h.


Més informació

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464