Saltar apartados

Dia Mundial del Teatre en la UA

 

Alacant, 27 de març de 2014

El Voluntariat Cultural de la Universitat d'Alacant ha preparat un conjunt d'actes per a celebrar el Dia Mundial del Teatre. A les 11.00 h de demà divendres 28 de març, el racó dels Poetes acollirà la lectura d'un manifest, actuacions de dansa i un concurs d'interpretació desvergonyida.

A les 12.00 h, el Taller de Dansa Contemporània representarà una actuació inspirada en el món teatral. No serà aquesta l'única oportunitat per a veure aquesta actuació, al llarg del matí la repetiran per sorpresa en altres espais del Campus. La celebració comptarà amb la col·laboració dels alumnes de l'Aula de Teatre de la UA.

 

Voluntariat Cultural

El Servei de Cultura de la Universitat d'Alacant ofereix a l'alumnat de la UA la possibilitat de participar activament en les activitats culturals que es desenvolupen en el Campus i en les seus de la Universitat, a canvi d'invitacions per als espectacles i per a aconseguir un reconeixement acadèmic per aquesta col·laboració.

Els participants en el programa de voluntariat cultural reben formació sobre els diferents conceptes de la gestió cultural en sessions impartides per professionals. En una primera presa de contacte els voluntaris defineixen els seus interessos i inquietuds i, en funció d'això, es tracta la seua participació en les activitats que puguen ser-los més afins.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464