Saltar apartados

Dos dies, dos espais i dos tallers per a presentar la recerca de Filosofia i Lletres de la UA

Les IV Jornades de Recerca tractaran totes les matèries que s'estudien en la Facultat

 

Alacant, 26 de març de 2014

La Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d'Alacant celebra les IV Jornades de Recerca els dies 27 i 28 de març de 2014 en l'Aula Magna de Filosofia i Lletres, edifici II, i en la sala de graus, edifici III. L'objectiu és presentar en societat la recerca dels joves investigadors d'aquesta Facultat, tant becaris de recerca, alumnes de doctorat, com alumnes de Màster, en les III Jornades de Recerca de la Facultat de Filosofia i Lletres. Fins avui hi ha inscrites 58 comunicacions i es faran diversos tallers formatius.

La programació distingeix quatre sessions, distribuïdes al llarg de dos dies i dels dos escenaris de celebració, les temàtiques d'estudi agrupades pels títols generals “Treball amb documents + L'anàlisi de la paraula”, “Noves perspectives + El discurs polític i la Polemologia”, “Estudis locals + Estudis del Territori” i “Perspectives de la societat + Gènere i dona”. A més, el divendres 28, estan previstos dos tallers, un sobre informació bibliogràfica i el segon d'idees innovadores.

Amparo Navarro Faure, vicerectora d’Investigació, Desenvolupament i Innovació de la UA; el degà de la Facultat, Juan Francisco Mesa Sanz, i el coordinador acadèmic d’Investigació i Geografia i Ordenació del Territori, Ernesto Cutillas Orgilés, inauguren les Jornades a les 9 h del dijous 27 i en l'Aula Magna.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464