Saltar apartados

Google clausura la primera edició del curs gratuït en màrqueting digital en la Universitat d'Alacant dins del projecte Activa't

 

Alacant, 31 de març de 2014

El passat 28 de març es va clausurar en la Universitat d'Alacant el curs gratuït en Màrqueting Digital dins del Projecte Activa't. Durant la setmana del 24 al 28 de març, 252 inscrits van rebre 40 hores de classe presencial. Tres edicions més d'aquest mateix curs estan previstes al maig, setembre i novembre de 2014.

La Universitat d'Alacant, a través del Departament de Màrqueting de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials i de l'Escola Politècnica Superior, participa en el Projecte Activa't, organitzat per Google, i que té com a objectiu l'activació professional dels joves en l'àmbit de les competències digitals, així com en altres temàtiques relacionades (Analítica de dades, Comerç electrònic i Informàtica en núvol). Aquest projecte ofereix cursos presencials gratuïts en la Universitat d'Alacant i en altres dotze universitats espanyoles, impartits durant cinc dies consecutius. Aquells interessats que no hi puguen assistir presencialment, poden utilitzar un format d'ensenyament en línia. Una vegada superat el curs obtindran una certificació digital.

Activa't és una iniciativa basada en competències digitals i en el foment de l’emprenedoria que Google posa en marxa en col·laboració amb diferents institucions i tretze universitats espanyoles. Concretament, el Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme (Direcció General d'iPYME), Red.es, EOI, IAB, Universitat d'Alacant, Universitat de Barcelona, Universitat Complutense de Madrid, Universitat de Granada, Universitat de les Illes Balears, Universitat de La Laguna, Universitat de Múrcia, Universitat del País Basc, Universitat de Salamanca, Universitat de Santiago de Compostel·la, Universitat de Sevilla, Universitat de València, Universitat de Saragossa, Injuve, Infoempleo, CEAJE, Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social (SEPE) i Universia.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464