Saltar apartados

Google imparteix en la Universitat d'Alacant el curs gratuït en Màrqueting Digital dins del projecte ACTIVA'T

Alacant, 24 de març de 2014

Avui, 24 de març, s'ha iniciat en la Universitat d'Alacant el curs gratuït en Màrqueting Digital dins del projecte ACTIVA'T. La durada d'aquest curs presencial és de 40 hores durant la setmana del 24 al 28 de març.

La Universitat d'Alacant, a través del Departament de Màrqueting de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials i de l'Escola Politècnica Superior, participa en el Projecte ACTIVA'T, organitzat per Google, i que té com a objectiu formar els joves que volen activar-se professionalment en l'àmbit del Màrqueting Digital, així com en altres temàtiques relacionades (Analítica de dades, Comerç electrònic i Informàtica en núvol). Aquest projecte ofereix cursos presencials gratuïts en la Universitat d'Alacant i en altres dotze universitats espanyoles i s’imparteixen durant cinc dies consecutius. Aquells interessats que no hi puguen assistir presencialment, podran utilitzar un format d'ensenyament en línia. Una vegada superat el curs obtindran una certificació digital.

ACTIVA'T és una iniciativa basada en competències digitals i en el foment de l’emprenedoria que Google posa en marxa en col·laboració amb diferents institucions i tretze universitats espanyoles. Concretament, el Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme (Direcció General d'iPYME), Red.es, EOI, IAB, Universitat d'Alacant, Universitat de Barcelona, Universitat Complutense de Madrid, Universitat de Granada, Universitat de les Illes Balears, Universitat de La Laguna, Universitat de Múrcia, Universitat del País Basc, Universitat de Salamanca, Universitat de Santiago de Compostel·la, Universitat de Sevilla, Universitat de València, Universitat de Saragossa, Injuve, Infoempleo, CEAJE, Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social (SEPE) i Universia.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464