Saltar apartados

La Càtedra Human Fertility de la Universitat d'Alacant presenta en unes jornades els últims avanços en reproducció humana

Alacant, 25 de març de 2014

Alacant, 25 de març de 2014.- Qüestions relatives al diagnòstic de la infertilitat, a la criopreservació de gàmetes i embrions o sobre la immunologia de la implantació són alguns dels temes que es tractaran a partir del pròxim dijous, dia 27 de març en les Jornades sobre Actualització en Reproducció Humana que organitzen la Càtedra Human Fertility de la Universitat d'Alacant i la clínica IVF Spain d'Alacant. Les conferències, dirigides a estudiants universitaris i a professionals del camp de la salut, comptaran amb la participació d'investigadors i acadèmics de diferents universitats espanyoles així com amb professionals en actiu, de formació multidisciplinària, però relacionats amb la reproducció humana.

Les jornades es desenvoluparan en la sala Alfredo Orts de l'edifici d'Òptica de la Universitat d'Alacant en horari de matí i vesprada. L'acte de clausura, que tindrà lloc el dissabte, dia 29 de març, a les 13 h, serà a càrrec del director de la Clínica IVF Spain a Alacant, Jon Aizpurua.

La Càtedra Human Fertility de la Universitat d'Alacant va nàixer a l'abril de 2013 amb l'objectiu de convertir-se en un centre de formació i fòrum de debat i divulgació científica en el camp de la reproducció assistida. La directora és la doctora en Biologia de la UA, María José Gómez Torres, del Departament de Biotecnologia de la Facultat de Ciències de la Salut.

Les conferències podran seguir-se en directe en la següent adreça: http://si.ua.es/va/videostreaming/)

 

Per a més informació i inscripcions

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464