Saltar apartados

La UA acull la X Convenció Internacional de la Xarxa de Treball en Ciències de l%u2019Esport

Representants de 19 universitats de 15 països de tot el món es van donar cita en la UA per a intensificar relacions en matèria esportiva

 

 

Alacant, 31 de març de 2014

La Universitat d'Alacant ha sigut l'amfitriona i organitzadora de la X Convenció Internacional de la Xarxa de Treball en Ciències de l'Esport, International Network in Sport and Health Science - INSHS , una xarxa que engloba 28 institucions universitàries de 21 països, amb l'objectiu principal d'establir relacions de treball en xarxa i compartir informació relacionada amb l’Esport i Ciències de la Salut.

Divendres passat 28 de març, el Grup de Recerca en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport va reunir un total de 42 persones representants de 19 universitats de 15 països diferents. L'acte va estar presidit pel vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés, i la coordinadora de la INSHS, Henriette Dancs, qui va manifestar la importància de la UA en el desenvolupament del treball en xarxa per la seua fructífera línia de recerca en anàlisi del rendiment esportiu i per la revista Journal of Human Sport and Exercise que edita la UA. El director del Grup de Recerca en Ciències de l'Esport de la UA, el professor José Antonio Pérez Turpín, va fer un repàs històric sobre el desenvolupament d'aquestes relacions de la UA amb les altres universitats al llarg dels últims 10 anys.

Per acabar l'acte, el vicerector Carles Cortés va imposar la insígnia de la Universitat d'Alacant a la coordinadora de la INSHS, Henriette Dancs, en reconeixement a la tasca que desenvolupa.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464