Saltar apartados

Les professores de la UA Teresa Morell i Rosa Valls intervenen en les jornades sobre experiències d'educació plurilingüe

 

Alacant, 27 de març de 2014

Dues professores dels departaments de Filologia Anglesa i Catalana de la UA participen en les Jornades sobre Experiències d'Educació Plurilingüe organitzades pel CEFIRE d'Alacant amb la col·laboració de l'ICE de la Universitat d'Alacant. Les jornades tindran lloc els dies 28 i 29 de març a la sala de graus de la Facultat de Dret de la Universitat d’Alacant i estan adreçades a professorat de totes les etapes i nivells, incloent-hi el professorat universitari.

Les professores de la Universitat d’Alacant Teresa Morell Moll i Rosa Valls parlaran sobre els aspectes tècnics de l’educació plurilingüe en el sistema escolar valencià; el paper de la llengua en projectes interdisciplinaris, i l'aprenentatge integrat de continguts i llengües pel que fa al cas de l’anglès.

Les jornades tenen dos objectius. D’una banda facilitar l'intercanvi d'experiències entre el professorat, i d’una altra, donar una perspectiva global de l'educació plurilingüe a la Comunitat Valenciana, a més d’oferir uns tallers en valencià i anglès per a involucrar els assistents en la pràctica plurilingüe.

I és per això que tant en la inscripció com en les ponències i comunicacions estan representats professors i professores d'infantil, primària, secundària i universitat.

En aquest sentit, també es pretén col·laborar per a buscar respostes a alguns dels interrogants i preguntes que el professorat es fa al voltant dels problemes que troben els docents a l’hora d’impartir matèries no lingüístiques en una llengua estrangera i les raons d’aquests problemes.

A més, també s’analitzarà si els problemes d'un professor que vehicula els continguts en valencià són els mateixos que un altre que ho fa en anglès i com s'ha d'afrontar la formació en llengües del professorat.

Altres qüestions del curs són si hi ha prou materials per a poder vehicular les classes en una llengua estrangera i com afecta a l'organització de personal i l’horari dels centres l'aplicació del Decret de plurilingüisme, a més del paper de les universitats a l’hora de promoure l'anglès com a llengua vehicular. 

 

PROGRAMA

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464