Saltar apartados

Més de 112 coníferes apadrinades per al Jardí Botànic de Torretes i 300 assistents confirmen l'èxit de la campanya

 

Alacant, 26 de març de 2014

Un total de 120 coníferes es van plantar diumenge passat, dia 23 de març, en el Jardí Botànic de l'Estació Biològica Torretes-Font Roja d'Ibi amb motiu de la campanya d'apadrinament d'arbres posada en marxa des de Torretes, en col·laboració amb l'Ajuntament d'Ibi i la Universitat d'Alacant.

“100 arbres per a Torretes: Apadrina el teu arbre” és la campanya amb la qual se cercava que els aficionats a la naturalesa pogueren participar en la construcció d'un jardí de coníferes de totes les parts del món dins de l'Estació Biològica.

L'alcalde d'Ibi, Rafael Serralta; el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i el diputat de Medi Ambient, Javier Sendra, van presidir l'acte acompanyats per la tinent d'alcalde de l'Àrea de Medi Ambient, Amparo Pina; la vicerectora d’Investigació, Desenvolupament i Innovació de la UA, Amparo Navarro; l'edil de Medi Ambient, Isabel Roelas, i el director de l'Estació Biològica Torretes-Font Roja, Segundo Ríos, en presència de prop de 300 persones.

L'apadrinament està obert a tota la ciutadania, que pot apadrinar el seu arbre, el qual estarà integrat en el Jardí Botànic de l'Estació. Encara hi ha disponibles prop d'una vintena de coníferes que s’hi han plantat a l'espera de trobar amo.

 

Fotografies de l'acte cedides per l'Ajuntament d'Ibi.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464