Saltar apartados

Una agència de comunicació d'àmbit internacional selecciona cinc estudiants de la UA després d'un taller sobre creativitat

Col·laboraran professionalment en el desenvolupament d'un projecte

 

Alacant, 31 de març de 2014

Sota el lema "Tots són rialles fins que apareix un logo", el director creatiu de l'agència de comunicació La Leche, Fabián Blanco va participar en un taller de creativitat organitzat en el marc de les activitats de foment de l'ocupació de l'Observatori d'Inserció Laboral del Vicerectorat d'Estudiants. Després de l'experiència, en la qual Blanco va posar a la disposició dels assistents “la necessitat de no perdre la frescor a l'hora de produir un resultat”, el responsable de l'agència, que desenvolupa el seu treball a Espanya i Argentina, va seleccionar cinc dels estudiants participants per a formar part d'un projecte a nivell professional. Durant l'activitat, dirigida pels professors Miquel Poveda i Jesús Orbea, del Departament de Comunicació i Psicologia Social, es van mostrar alguns dels treballs més recents i reconeguts duts a terme per La Leche, quasi tots ells premiats en diferents festivals, com per exemple diferents campanyes de publicitat per a pel·lícules de la distribuïdora Disney.

Després de la part pràctica i d'exposició, Blanco va proposar un exercici pràctic consistent a aportar solucions a un problema creatiu plantejat per un ajuntament de la província. D'entre totes les propostes rebudes en va seleccionar cinc, i va proposar als estudiants responsables que col·laboren amb ell en el desenvolupament real del projecte a nivell professional.

L'activitat va recompensar la proactivitat i el treball de tots els assistents i permetrà a cinc estudiants de la UA donar els seus primers passos professionals en el món de la comunicació i la creativitat professional.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464