Saltar apartados

Dos egressats de la Universitat d'Alacant viatjaran a Silicon Valley amb el Programa YUZZ

El projecte Bookmeeting, de Patricia Richart i Miguel Ángel González, és un de 24 guanyadors d'enguany, en el qual han participat 20 iniciatives alacantines

Alacant, 4 de novembre de 2014

La plataforma en què hotels i espais singulars ofereixen al client sales i paquets de reunió per a reserves en línia, Bookmeeting, desenvolupada per Patricia Richart Sánchez i Miguel Ángel González Navarro, tots dos recentment egressats per la Universitat d'Alacant, ha sigut escollida com la millor idea del centre YUZZ Alacant, la qual cosa els garanteix una plaça per a viatjar del 7 al 12 de desembre a Silicon Valley, la meca de la innovació mundial. Patricia, graduada en Turisme, i Miguel Ángel, que ha acabat el títol propi d'Expert en Direcció i Gestió d'Empreses, són dos dels 23 guanyadors de l'actual edició de YUZZ. El programa està dirigit pel Centre Internacional Santander Emprenedoria, amb el patrocini del Banc Santander, a través de la Divisió Global Santander Universitats i la col·laboració de l'Observatori Universitari d'Inserció Laboral de la Universitat d'Alacant.

Durant sis mesos, 20 joves emprenedors han treballat al Centre YUZZ Alacant, en la concreció de les seues idees empresarials, per a la qual cosa han comptat amb el suport de l'Observatori Universitari d'Inserció Laboral de la Universitat d'Alacant. Durant la seua visita a Silicon Valley, podran visitar el Spain Tech Center (STC), impulsat per Banc Santander, ICEX i Red.es, que té l'objectiu de facilitar la implantació de PIME de base tecnològica espanyola en un dels entorns més dinàmics i competitius del món. Es vol accelerar el procés d'internacionalització de les empreses tecnològiques i innovadores del nostre país. Més informació.

En tornar de Silicon Valley, els guanyadors hauran de presentar les seues idees davant un jurat integrat per representants de Banc Santander, CISE i entitats col·laboradores del Programa YUZZ. Se'n seleccionaran tres, que rebran una dotació econòmica de 30.000, 20.000 i 10.000 euros respectivament perquè puguen desenvolupar-los.

Bookmeeting, el projecte guanyador

Bookmeeting és una plataforma en què hotels i espais singulars ofereixen al client sales i paquets de reunió per a reserves en línia. Qualsevol empresa, associació o particular que necessite reunir-se, buscar i comparar alternatives, trobarà en aquest portal les millors opcions del mercat. La cerca de la millor oferta permet als usuaris veure i comparar preus de les diferents sales, reservar l'espai i pagar-lo d'una forma totalment segura.

Bookmeeting facilita a més la visibilitat de les millors ofertes dels hotels i sales de reunions interessades en aquest servei i permet adherir-se a la plataforma de manera totalment gratuïta: només cal pagar una comissió per reserva confirmada. En definitiva, amb Bookmeeting estalvies temps i diners.

YUZZ, una aposta per la innovació

El projecte YUZZ va començar en 2009 amb dos centres, un a Barcelona i un altre a Madrid, com a viver tecnològic de grans idees. Des d'aleshores ha crescut exponencialment i en aquesta nova edició, que dirigeix CISE amb el patrocini de Santander Universitats, arriba a 24 ciutats de tot l'estat, amb la participació de prop de 500 joves emprenedors.

Durant els sis mesos de durada, YUZZ facilita als seleccionats el suport necessari per a desenvolupar les seues idees: una xarxa de més de 200 experts professionals, formació empresarial, assessories, tutories personalitzades i una plataforma de treball col·laboratiu en línia, perquè la idea puga materialitzar-se en un projecte empresarial. Més informació en www.yuzz.org

La col·laboració de més de 60 entitats locals fa possible que el programa es desenvolupe en 24 ciutats, amb centres de formació propis en cada localitat. YUZZ compta amb el suport d'altres entitats i organitzacions a nivell nacional com Indra, Intel, Secot, Adigital, la Fundació Príncep de Girona i Tuenti.

En aquesta edició les promeses del sector tecnològic procedeixen dels centres YUZZ de Madrid, Las Palmas, Barcelona, Girona, Sant Cugat, Tarragona, Terrassa, Sant Feliu del Llobregat, Cantàbria, Sant Sebastià, Ermua, Barakaldo, Àlaba, València, Alacant, Castelló, Saragossa, Burgos, Albacete, Palència, Màlaga, Palma, Santiago de Compostel·la i Vigo.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464