Saltar apartados

La UA acull la segona conferència del cicle "D'Alacant a Silicon Valley: creació d'start-ups"

 

Alacant, 4 de novembre de 2014

El pròxim dijous, 6 de novembre, a les 12.00 h i a la sala d'actes de l'Escola Politècnica Superior I de la Universitat d'Alacant, tindrà lloc la conferència titulada "D'Alacant a Silicon Valley: creació de start-ups".

La jornada comptarà amb la participació d'Eduardo Manchón (fundador de Panoramio) i Andrés Torrubia (Trymedia i Fixr), que explicaran les claus per a crear una empresa emergent (start-up) i exposaran les bases per a participar en el premi Hacker Club Alacant, una convocatòria que vol motivar i premiar els estudiants que treballen per desenvolupar una aplicació o idea de negoci que puga ser fàcilment traslladada al món empresarial.

L'Institut Universitari de Recerca Informàtica col·labora amb el Hacker Club en la potenciació de projectes i empreses emergents. Aquest club està format per fundadors d'empreses emergents d'èxit internacional sorgides a Alacant, com ara Panoramio.com, venuda a Google; Trymedia ,venuda a Macrovision; AndroidSX, amb 15 milions de descàrregues d'aplicacions, o Mis-recetas.org ,venuda a Cookpad.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464