Saltar apartados

La UA obri una nova via de col·laboració amb el Centre de Recerca en Antropologia Social i Cultural d'Orà

L'acord, a proposta dels departaments de Geografia Humana i Sociologia I, permetrà l'intercanvi internacional d'investigadors i estudiants, a més del desenvolupament d'un programa anual d'activitats culturals i docents

 

Alacant, 20 de novembre de 2014

El vicerector de Relacions Internacionals de la Universitat d'Alacant, Juan Llopis, i Djilali Hadj-Smaha, director del Centre de Recerca en Antropologia Social i Cultural d'Orà (Centre de Recherche en Anthropologie Sociale et Culturelle d'Orà-CRASC), han signat un conveni de col·laboració docent, científica i cultural, amb el qual s'obri una nova via de treball entre les dues institucions.

Concretament, l'acord preveu desenvolupar en posteriors convenis específics l'intercanvi de docents i estudiants, la realització de monografies històriques i lingüístiques, projectes de recerca conjunts i l'organització de col·loquis internacionals. Per aquesta finalitat, les dues parts desenvoluparan un programa anual d'activitats.

L'acord, que tindrà una durada inicial de tres anys prorrogables, ha sigut promogut pels professors Juan David Sempere i Raúl Ruiz, dels departaments de Geografia Humana i Sociologia I de la UA, respectivament. Per part de CRASC, han acompanyat el seu director els investigadors Khadija Mokkedem i Omar Deras.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464