Saltar apartados

Música i Poesia en el MUA amb Enoch Arden

 

Alacant, 18 de novembre de 2014

L’espectacle musical, poètic i narratiu Enoch Arden arriba demà dimecres 19 de novembre al Museu de la Universitat d’Alacant (MUA) a les 20 hores, amb narració de Rosana Pastor i la veu cantada de Vicent Antequera, acompanyats al piano per Óscar Oliver.

Aquest espectacle, que aglutina música composta per Richard Strauss amb la poesia narrativa d’Alfred Tennyson, narra una història d’amor que segueix la senda de Wuthering Heights (Cims borrascosos), publicada per Emily Brontë quasi vint anys abans, el 1847. La història, en un primer nivell, es desenvolupa al voltant d’un triangle amorós –Enoch, Annie i Philip, amics des de la infància– un triangle en què s’enalteixen els valors victorians de la família i l’amistat.

No obstant això, més enllà d’aquesta història més o menys a l’ús, els autèntics protagonistes d’Enoch Arden són la grandiosa passió d’Enoch i el mar. Un espectacle vibrant que integra música, narració i cant, per a rescatar alguns fragments genials del repertori menys conegut del compositor alemany. Grans pianistes, actors i cantants com Glenn Gould, Orson Welles o Fischer-Dieskau l’han oferit al públic en múltiples versions.

L’entrada és gratuïta amb invitació i es pot arreplegar en el MIC i en la Llibreria Compas.


 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464